Навчання

Компанія «InstaFood» проводить навчання за наступними темами:

1.Інтерактивна презентація українською та
англійською мовами по кожній темі і продукту.
2. Правила і вимоги санітарної безпеки.
3. Міжнародна система ієрархії кухарів і посадові інструкції.
4. Система роботи ресторанів, кафе, фуд-кортів і готелів.
5. Основи фізіології харчування та санітарії.
6. Безпека праці на підприємстві.
7. Стандарти гігієни та охорони праці.
8. Класифікація обладнання, інвентарю та його використання.
9. Документообіг в ресторані і готелі.
10. Робота з технологічними картами національних стандартів.
11. Робота з калькуляційними картами, підрахунок вартості страв.
12. Принципи складання меню і його різновиди.
13. Сервірування, різновиди столового посуду.
14. Ресторанний етикет.
15. Foodpairing і інші засоби підбору смакових поєднань.
16. низькотемпературної технології Sous Vide.
17. Основи молекулярної кухні.
18. Кулінарна термінологія.
19. Управління кухнею і персоналом. Шеф-кухар - менеджер.